Welkom bij Profive – Academy – waar ontwikkeling en prestaties samenkomen!

Ben jij vastbesloten om je voetbalvaardigheden naar ongekende hoogten te tillen? Wil je niet alleen op het veld excelleren, maar ook groeien als individu? Zoek je een plek waar je getraind wordt door topcoaches, omringd door gelijkgestemde talenten? Dan is Profive de plek voor jou.

Voetballen bij Profive – Academy

Bij Profive geloven we dat voetballen veel verder gaat dan alleen ruw talent. Onze unieke trainingsmethode, gebaseerd op de voetbalstijlen van vijf verschillende landen, stelt spelers in staat zich aan te passen aan diverse speelstijlen. We investeren niet alleen in de technische en fysieke aspecten van het spel, maar ook in de mentale kracht van onze spelers.

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van zowel voetbaltalent als karakter. Bij Profive staat “Five” in onze naam niet alleen voor de vijf landen, maar ook voor de vijf essentiële aspecten van ons trainingsprogramma: techniek, tactiek, fysiek, mentaal en teamspel. We geloven in een strakke aanpak om spelers voor te bereiden op het hoogste niveau.

Onze enthousiaste en professionele coaches zijn toegewijd aan de persoonlijke groei van elke speler. Ze creëren een omgeving waarin spelers zich op hun gemak voelen, plezier hebben en tegelijkertijd hun vaardigheden en karakter ontwikkelen.

Enkel outdoor

Elke zondag
BEKIJK AGENDA
Outdoor: €90 per maand (4 lessen), deze lessen zijn enkel op zondagen.

Aanmelden voor de lessen gaat via onze app of de agenda op de website.

Zondag (buiten)

  • Mini Champions (3 t/m 9 jaar) Academy: 09:30-10:45
  • Young Stars (10-14 jaar) Academy: 11:00-12:15
  • Power Girls Academy: 11:00-12:15
  • Future Champions (15+ jaar) Academy:  12:00-13:15
  • Elite Ballers (15+ jaar) Academy: 12:00-13:15

PLEZIER

Plezier staat bij ons voorop. We willen kinderen op een speelse manier enthousiast maken voor sporten en laten ervaren dat sport vooral leuk is. Onze trainingen zijn gevuld met vrolijkheid en positieve energie, zodat elk kind met een lach op zijn gezicht naar huis gaat.

LEIDERSCHAP

Bij Profive streven we ernaar om niet alleen goede sporters te ontwikkelen, maar ook leiders. Ons doel is om kinderen te inspireren en te begeleiden, zodat ze niet alleen op het sportveld, maar ook daarbuiten kunnen uitgroeien tot levenslange invloedrijke personen. We begrijpen dat sport niet voor altijd zal duren, maar de lessen in leiderschap kunnen een blijvende impact hebben. Daarom bieden wij een omgeving waarin kinderen de kans krijgen om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

UITDAGING, ONTWIKKELING EN TOEWIJDING

Bij Profive Academy geloven we in het samensmelten van uitdaging, ontwikkeling en toewijding als drijvende krachten achter succes. We willen een omgeving creëren waarin spelers voortdurend worden uitgedaagd en gestimuleerd om hun grenzen te verleggen, terwijl ze tegelijkertijd werken aan hun algehele ontwikkeling. Door zich toe te wijden aan hun training, teamgenoten en persoonlijke groei, kunnen spelers hun volledige potentieel bereiken en echt vooruitgang boeken.

INCLUSIVITEIT EN RESPECT

Bij Profive omarmen we een cultuur van inclusiviteit en respect als kernwaarden. We streven naar een omgeving waarin elk individu, ongeacht achtergrond, vaardigheden of capaciteiten, zich welkom en gewaardeerd voelt. Door respect te integreren in al onze activiteiten en door een laagdrempelige benadering te hanteren, streven we naar een positieve en ondersteunende gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om te bloeien.

Durf de uitdaging aan!

Ben je klaar om je aan te sluiten bij Profive en de uitdaging aan te gaan? Wil je meer informatie over onze trainingen, locatie en inschrijfmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! We beantwoorden graag al je vragen en kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw voetbalsucces.