Academy

Trainingen zijn in diverse groepen verdeeld en de verdeling is gebaseerd is op leeftijd, kwaliteit, fysieke aspect en goede mentaliteit. Dit bepaalt in welke groep je geplaatst wordt zodat het weerstand en uitdaging biedt voor eenieder.

Een training duurt ongeveer 90 minuten en kan soms uitlopen omdat we graag willen dat de doelen van de training meegenomen worden, begrijpen en resulteert naar prestaties.

De academie is verdeeld in 4 groepen:

  • Group Kids
  • Group Youth
  • The Future
  • Academy
Lid worden

Group Kids

Gemiddelde leeftijd tussen 4 en 10 jaar.
Kinderen kunnen zoveel al leren en daarvoor hebben wij iedere Zondag een uitdagende training voor ze klaar staan, zodat ze niet te simpel trainen maar juist op of soms zelfs boven hun hun niveau zitten. Belangrijk is een goede band/klik hebben met de kids en geduldig te zijn. Zo zal je merken
dat ze trainingen meenemen naar huis en echt leergierig zijn, waardoor het proces leuker en uitdagender wordt.

Group Youth

Gemiddelde leeftijd tussen 10 jaar en 14 jaar
Hier begin je het spelletje echt te snappen en deze lichting kan veel meer uitdaging aan. Dit zijn de leeftijden waarbij we opmerken dat communicatie en prestatiedoelen dicht op elkaar zitten. Saamhorigheid en prestatie combineren wij hier veel zodat ze normen en waarden stevig vasthouden
en echt gedisciplineerd blijven. Hier zien we ook veel spelers doorschuiven naar de volgende groep en zie je duidelijke ontwikkeling. Wij zijn daar heel nuchter in, omdat we juist eenieder het beste gunnen en als staf hier gezamenlijk kort op zitten.

The Future

Gemiddelde leeftijd tussen 14 en 17 jaar.
Hier zijn de jongens al jongvolwassen, hebben ze de doelen in kaart gebracht en zijn ze enorm gretig. Het is geduldig werk en juist zelfvertrouwen kweken want je zal een ander speler misschien eerder een stap zien maken waardoor je minder vertrouwen kan krijgen of zelfs twijfelt. Wij zorgen ervoor dat tijdens de intensieve trainingen duidelijk zijn naar ze en proberen de push te geven richting het zelfvertrouwen en realiteit beeld.

Academy

Gemiddelde leeftijd tussen 16 jaar en 20 jaar
Volwassenheid en prestaties tellen hier keihard maar tegelijkertijd al de details van normen en waarden tot de goede banden die we hebben opgebouwd, hier zien we dat spelers echt schommelen van teleurgestelde momenten bij hun voetbalclub tot aan hoogtepunten. Hier houden we beide voeten op de grond, want voor eenieder is het belangrijk dat hun leefstijl stabiel is zodat ze positieve gedachte hebben en echt werken voor hun prestaties.